Groepsrondleiding

Door Volksbuurtmuseum | juli 11, 2018

De groepsrondleiding bestaat uit een diapresentatie met beelden uit het oude Wijk C, met aansluitend een rondleiding met een gids door de huidige wijk. De rondleidingen kunnen telefonisch of per e-mail besproken worden. De duur van de diapresentatie-rondleiding is ca. twee uur, maar kan in overleg aangepast worden. Reserveren minimaal twee weken van te voren.…

Vrije rondleiding

Door Volksbuurtmuseum | juli 11, 2018

Voor individuele bezoekers is er elke eerste zaterdag van de maand een diavoorstelling en rondleiding door Wijk C. Aanmelden gewenst, maar niet noodzakelijk. Onder leiding van een deskundige gids krijgt u uitleg bij een diaserie over het ontstaan van de wijk en vervolgens maakt u een wandeling door de buurt. Daardoor krijgt u een compleet…

Verken Wijk C

Door Volksbuurtmuseum | juli 11, 2018

Wijk C kunt u zelf verkennen aan de hand van het boekje ‘Wandelen door Wijk C en de Breedstraatbuurt’ van Monique Geerdink. Dit boekje is in het museum verkrijgbaar voor de gereduceerde prijs van € 2,50.

Bekijk

Verken Wijk C

Wijk C kunt u zelf verkennen aan de hand van het boekje 'Wandelen door Wijk C en de Breedstraatbuurt' van Monique Geerdink.

Dit boekje is in het museum verkrijgbaar voor de gereduceerde prijs van € 2,50.

Vrije rondleiding

Voor individuele bezoekers is er elke eerste zaterdag van de maand een diavoorstelling en rondleiding door Wijk C. Aanmelden gewenst, maar niet noodzakelijk.
 
Onder leiding van een deskundige gids krijgt u uitleg bij een diaserie over het ontstaan van de wijk en vervolgens maakt u een wandeling door de buurt. Daardoor krijgt u een compleet beeld van de grote verschillen tussen toen en nu en van het dagelijks leven in de volksbuurt in de 19de en 20ste eeuw.
 
De kosten bedragen € 7,50 inclusief toegang tot het museum. De Museumkaart is voor deze activiteit niet geldig.

Aanvang: 12.00 uur op de eerste zaterdag van de maand.
Aanmelden kan via [email protected] of (030) 231 82 92.
 
De eerstvolgende rondleidingen zijn op 7 juli, 4 augustus, 1 september.

mk_banner_museum-site_paars_rectangle
Bekijk

Groepsrondleiding

De groepsrondleiding bestaat uit een diapresentatie met beelden uit het oude Wijk C, met aansluitend een rondleiding met een gids door de huidige wijk.
 
De rondleidingen kunnen telefonisch of per e-mail besproken worden. De duur van de diapresentatie-rondleiding is ca. twee uur, maar kan in overleg aangepast worden.
 
Reserveren minimaal twee weken van te voren.
 
Kosten:
€ 65,– voor de eerste tien personen; voor iedere deelnemer extra wordt € 2,50 gerekend.

Contact

Waterstraat 27 
3511 BW in Utrecht
030 - 231 82 92
[email protected]

Geopend:
dinsdag t/m zondag
van 11.00 - 17.00 uur

Meld je aan voor de nieuwsbrief