De lezing is uitgesteld in verband met het corona-virus. Datum volgt.

Lezing Het goede leven - Annegreet van Bergen

Het goede leven

Nederland is in korte tijd rijker geworden dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden. Hierdoor is ons dagelijks leven onherkenbaar veranderd. Huismoeders doen hun boodschappen niet meer met een netje in de hand bij de kruidenier om de hoek. De tijd is voorbij dat verloofde stellen jaren moesten sparen voor hun uitzet of dat mensen maanden op een telefoonaansluiting moesten wachten. Welk kind spaart tegenwoordig nog sigarenbandjes?

En: welke vrouw wordt nog ontslagen als ze gaat trouwen?

 

Annegreet van Bergen

Annegreet van Bergen, vooral bekend van haar bestseller Gouden jaren, komt vertellen over haar nieuwe succesboek Het goede leven. Zij besteedt extra veel aandacht aan de ontwikkelingen die ervoor hebben gezorgd dat juist de afgelopen jaren de emancipatie van vrouwen zo’n vlucht heeft kunnen nemen. Welk kind kan zijn moeder nog achter het wasbord uittekenen? Dat beeld is dankzij de wasautomaat uit de tijd geraakt.

Hierover, en over nog veel meer gaat het verhaal van Annegreet van Bergen, dat extra boeiend is dankzij de ‘lichtbeelden’ die zij tijdens haar lezing vertoont. Meer informatie over Annegreet van Bergen vindt u op haar website www.annegreetvanbergen.nl

 

 

Aanvullende informatie:

Datum: Dinsdag 7 april 2020
Inloop: vanaf 19.00 uur
Aanvang: 19.30 uur
Entree: € 5,-
Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Na afloop is er gelegenheid om samen een drankje te drinken. 

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Contact

Waterstraat 27 
3511 BW in Utrecht
030 - 231 82 92
[email protected]

Geopend:
dinsdag t/m zondag
van 11.00 - 17.00 uur

Meld je aan voor de nieuwsbrief