Rondleidingen voor individuele bezoekers

Iedere 1e en 3e zaterdag van de maand om 10.30 uur is er een presentatie met uitleg en beelden uit het oude Wijk C, gevolgd door een rondleiding door de wijk onder leiding van een deskundige gids. Daardoor krijg je een compleet beeld van de grote verschillen tussen toen en nu en van het dagelijks leven in de volksbuurt in de 19de en 20ste eeuw.

De kosten voor de rondleiding bedragen € 7,50 exclusief toegang tot het museum. De museumkaart is voor deze activiteit niet geldig.

Aanvang: 10.30 uur op de 1e en 3e zaterdag van de maand, er is plaats voor maximaal 6 personen. De rondleiding gaat door bij minimaal 3 deelnemers. Wanneer dit niet het geval is ontvang je je geld retour of wordt je deelname verplaatst naar een andere datum.

Omdat de presentatie in het museum plaatsvindt is een coronatoegangsbewijs en het dragen van een mondkapje verplicht.

De eerstvolgende rondleidingen zijn op:

5 februari 2022
19 februari 2022
5 maart 2022

Rondleidingen voor groepen

De groepsrondleiding bestaat uit een presentatie met beelden uit het oude Wijk C, met aansluitend een rondleiding met een gids door de huidige wijk.  De duur van de diapresentatie en rondleiding is ca. twee uur, maar kan in overleg aangepast worden.

Reserveren: minimaal twee weken van te voren.
Kosten: € 40,– voor 6 personen. Dit bedrag is exclusief toegang tot het museum.

De groepsrondleidingen kunnen worden aangevraagd via [email protected]

Waterstraat 27
3511 BW in Utrecht

Geopend:
dinsdag t/m zondag
van 11.00 - 17.00 uur

Gesloten:
op maandagen en officiële feestdagen

Meld je aan voor de nieuwsbrief