Rondleidingen-11

Rondleidingen door Wijk C

Wil je meer weten over het leven in de volksbuurt? Doe dan mee met een rondleiding door de wijk. De rondleiding start met een presentatie met uitleg en beelden uit het oude Wijk C. Vervolgens ga je de wijk in onder begeleiding van een deskundige gids. Zo krijg je een compleet beeld van de grote verschillen tussen toen en nu en van het dagelijks leven in de volksbuurt in de 19de en 20ste eeuw.


Voor individuele bezoekers
Iedere 1e zaterdag van de maand om 10.30 uur is er een rondleiding, de kosten bedragen € 7,50 exclusief toegang tot het museum. De museumkaart is voor deze activiteit niet geldig.

De rondleiding gaat door bij minimaal 3 deelnemers. Wanneer dit niet het geval is ontvang je je geld retour of wordt je deelname verplaatst naar een andere datum.

De eerstvolgende rondleidingen zijn op:

zaterdag 6 juli
zaterdag 3 augustus
zaterdag 7 september

 

Groepsrondleidingen

Rondleidingen voor groepen kunnen worden aangevraagd door minimaal twee weken van te voren een mail te sturen naar [email protected].

Kosten: € 65,– voor 10 personen en € 5,– voor iedere extra deelnemer, met een maximum van 15 personen per groep. Dit bedrag is exclusief toegang tot het museum.

Waterstraat 27

3511 BW Utrecht

+31302318292

[email protected]

Geopend:
dinsdag t/m zondag
van 11.00 - 17.00 uur

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Fondsen website kopie