Het is zo ver, vanaf vandaag blijft de deur een paar maanden gesloten. En dat voelt gek, want bijna 10.000 mensen brachten dit jaar een bezoek aan het museum. De tentoonstelling ‘Gewoon Getrouwd’ was een groot succes!
In de komende maanden wordt de vaste presentatie vernieuwd en hoognodig onderhoud aan het pand verricht. In het vernieuwde museum worden de verhalen uit de volksbuurt op een nieuwe aansprekende manier verteld. Natuurlijk met behoud van de gastvrije gezelligheid die het museum nu ook zo kenmerkt. Zo kan het museum weer vele jaren mee.
Wij gaan onze bezoekers en vrijwilligers enorm missen en hopen eind december weer open te gaan. We verwelkomen je dan weer graag!
Online blijven we open! Je kunt bijna 6.000 foto’s uit de collectie online bekijken of luisteren naar de podcastserie ‘Het leven in de volksbuurt’ via onze website.
Tot ziens in het nieuwe Volksbuurtmuseum!