Azzu mijn vraag

21/12/2016 - 14

Voorstelling voor kinderen en (groot-)ouders in Volksbuurtmuseum

Op woensdag 4 januari luidt het Nederlands Volksbuurtmuseum het nieuwe jaar in met een voorstelling voor kinderen en (groot-)ouders. De titel van de voorstelling, ‘Azzu mijn vraag’, belooft een onvervalst Utrechts uurtje. Victor Frederik vertelt (sterke) verhalen van en over gewone mensen in de volksbuurt.

Schrijver, acteur en kunstenaar Victor Frederik is bekend van vele theatervoorstellingen, exposities, en muziekprojecten. Zo maakte hij voor het Oerol-festival drie bijzondere muziektheater-voorstellingen.

De voorstelling in het Volksbuurtmuseum is mede gebaseerd op verhalen van de Utrechtse journalist en clown Bob Blijenberg. Oudere Nederlanders kennen Blijenberg vast wel van de jarenvijftig-hit ‘Naar de speeltuin’, een tragi-komisch verslag van een dagje uit met het hele gezin.

De voorstelling begint om 15.00 uur en is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Na de voorstelling is er onder het genot van een drankje nog een aansluitende activiteit.

De toegang is € 2,50 per persoon, inclusief toegang in het museum. Omdat in het kleine Volksbuurtmuseum de ruimte beperkt is, is reserveren verplicht. Wees er snel bij, want vol is vol. Stuur een mailtje naar info@volksbuurtmuseum.nl of bel tijdens openingstijden van het museum naar 030 231 8292